OVER ONS


In deze wereld van complexe vraagstukken, technische uitdagingen willen we graag als jong dynamisch bedrijf de creatieve partner zijn die samen met zijn klant op zoek gaat naar de meest efficiënte oplossing. Daar waar anderen stoppen vangen wij net aan om zo de kloof naar een succesverhaal zo klein mogelijk te maken. Op alle vlakken meedenken en oplossingen bieden is niet het enige waar we voor staan. We ontzorgen onze klanten om hen zo in hun eigen vakgebied winnaar te maken.

Jouw plannen volledig uitwerken met in diverse CAD systemen en visualiseren is mogelijk. Nicro.be zorgt op zijn beurt voor volledig maatwerk en bijbehorend advies. Zo kunt u zich maximaal concentreren op hetgeen waar u meester in bent, uw specialiteit.


Hoe het allemaal ooit begon?

Vanuit de verhuur van licht- en geluidsinstallaties ontstond keer op keer die technische honger naar innovatieve, creatieve audiovisuele oplossingen, in combinatie met de creatieve in aansturingen als DMX, ArtNET en DALI.. Keer op keer werden we gevraagd om een antwoord te bieden op een technisch vraagstuk om zo een concept of idee te vertalen in een product of oplossing die er staat en zich kan onderscheiden van de rest. 


De rol van de system integrator

De system integrator adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt de totale oplossing van verschillende fabrikanten als één systeem en neemt hierover de totale eindverantwoordelijkheid. Een opdrachtgever krijgt dus de beste oplossing van de meest geschikte fabrikanten via één partij, de system integrator. We brengen hardware en software op een intelligente wijze bij elkaar tot één oplossing.


Nicro

We zijn actief als ontwerper, creatieve bedenker maar voeren de opdracht ook zelf uit. Rob Kelchtermans staat in voor de ontwerpen, mechanische vormgeving en project management. Ingenieur Elektronica Nico Kelchtermans ontwerpt en bouwt elektrotechnische oplossingen en neemt de programmatie voor zijn rekening.

We zitten met een microbe voor het zoeken naar technische oplossingen, zo is Nicro.be ontstaan.

Meer interesse? info@nicro.be