OVER ONS

Technische partner - Nicro.be

In deze wereld van complexe vraagstukken, technische uitdagingen willen we graag als jong dynamisch bedrijf de creatieve partner zijn die samen met zijn klant op zoek gaat naar de meest efficiënte oplossing. Daar waar anderen stoppen vangen wij net aan om zo de kloof naar een succesverhaal zo klein mogelijk te maken. Op alle vlakken meedenken en oplossingen bieden is niet het enige waar we voor staan. We ontzorgen onze klanten om hen zo in hun eigen vakgebied winnaar te maken.

Jouw plannen volledig uitwerken met in diverse CAD systemen en visualiseren is mogelijk. Nicro.be zorgt op zijn beurt voor volledig maatwerk en bijbehorend advies. Zo kunt u zich maximaal concentreren op hetgeen waar u meester in bent, uw specialiteit.

Hoe het allemaal ooit begon?

Vanuit de verhuur van licht- en geluidsinstallaties ontstond keer op keer die technische honger naar innovatieve, creatieve audiovisuele oplossingen, in combinatie met de ervaring in aansturingen als DMX, ArtNet en Videomapping. Keer op keer werden we gevraagd om een antwoord te bieden op een technisch vraagstuk om zo een concept of idee te vertalen in een product dat er staat en zich onderscheid van de rest.

Wie is wie bij Nicro.be?

Rob Kelchtermans is vooral actief als product ontwikkelaar, lichtontwerper en creatieve bedenker. Ingenieur Elektronica Nico Kelchtermans neemt het elektrotechnische gedeelte en programmatie voor zijn rekening. Rob en Nico zitten met een microbe voor het zoeken naar technische oplossingen, zo is Nicro.be ontstaan.

Meer interesse? info@nicro.be


Nicro.be - spreek je uit als Nicrobe!